You are here

Zara Zya Kongsi Foto Berpegangan Tangan Dengan Boyfriend?

Lama tak dengar kisah pelakon yang popular menerusi drama Love You Mr Arrogant ni. Siapa lagi kalau bukan Zara Zya kan? Hmm, korang ingat lagi tak gosip tentang gadis ni?
Zara Zya Kongsi Foto Berpegangan Tangan Dengan Boyfriend?, info, terkini, sensasi, hiburan, kekasih zara zya

Alaa, yang dikatakan lesbian gara-gara mempunyai manager tomboy. Tapi, Zara Zya dah pun menafikannya. Betul tak? Kalau tak ingat baca link bawah ni.


Tiba-tiba hari ni kecoh laman Instagram Zara Zya dek kerana sekeping foto berpegangan tangan yang dimuatnaik olehnya. Boyfriend ke?
Zara Zya Kongsi Foto Berpegangan Tangan Dengan Boyfriend?, info, terkini, sensasi, hiburan, kekasih zara zya
Mula-mula kami pun pelik juga. Iyalah, tak pernah pula kami dengar gosip Zara Zya bercinta dengan mana-mana jejaka. Haa, peminat Zara Zya mesti kecewa kan. Hahaha.

Dek kerana foto tersebut, ramai yang bertanya siapa gerangan pemilik tangan itu. Zara Zya pun kami lihat diruangan komen bukan main rancak melayan peminat berteka-teki.

Baca : Shiqin Kamal Serik Bercinta lagi?


Sumber : ohbulan.com

Anda Juga Mungkin Meminati

Related posts

Leave a Comment