You are here

Tips Mencari Jodoh Alaf Baru

sekali sekala apa salahnya shark bawa cerita berat sikit.
harini shark nak bercerita tips mencari bakal suami atau isteri,
kepada blogger yang masih bujang tang tang boleh follow,
tak kesah ler lelaki atau perempuan,
sama -sama ler kita mendirikan masjid kelak,
satu ibadah tu..

pakwe atau makwe memang senang nak cari sekarang,
cuma nak cari suami atau isteri yang susah,
kalau ilmu masih belum cukup jangan mimpi di siang hari nk kahwin,
kalau belum bersedia jangan mimpi nak naik pelamin,
zaman sekarang cukup mudah,
tempoh pengenalan sudah menjadi syarat untuk berkahwin,
“kita dah kenal 3 tahun,jum kita kahwin”
tempoh pengenalan jugak akan menjadi syarat untuk anda berpisah.

mari shark kongsikan panduan berguna untuk mencari bakal suami atau isteri
panduan yang cukup mudah dan simple

Panduan Mencari Suami / isteri 

  • Nak yang Pandai – Cari suami / isteri Cikgu
  • Nak yang Sihat – Cari suami / isteri Doktor
  • Nak yang Galmour – Cari suami / isteri Artis
  • Nak yang Gaduh – Cari suami / isteri Samseng
  • Nak yang Sembang sembang – Cari suami / isteri Penceramah
  • Nak yang Warak – Cari suami / isteri ustaz / ustazah
  • Nak yang Gemuk – Cari suami / isteri Chef
  • Nak yang Selamat- Cari suami / isteri Polis
  • Nak MAMPUS – Cari suami / isteri orang !!!

hehehehe…
jangan marah yer..
mood menghilangkan Monday Blues,
tips kat atas tu shark ambil dari keratan akhbar semalam,Pancaindera – Berita Harian,
memang menarik untuk dikongsi bersama.

Anda Juga Mungkin Meminati

Related posts

Leave a Comment