You are here

Guru Tadika Tampar, Tendang & Tarik Rambut Kanak-Kanak Tadika

P/S: Maaf ya, berita asal dia English, saya guna Google Translate untuk terjemah ke Bahasa Melayu.🙏🏻

Seorang guru tadika telah dipecat selepas dia didapati menendang dan menampar dua kanak-kanak perempuan yang tidak dapat menghafal rutin tarian dengan betul untuk acara Krismas mereka. Kejadian itu berlaku beberapa hari sebelum cuti perayaan di Lu’an City, yang di Timur China Anhui, China

Rakaman CCTV yang diambil dari sekolah menunjukkan kedua-dua kanak-kanak perempuan yang berusia sekitar empat atau lima, mengambil bahagian dalam tarian, untuk ditunjukkan kepada semua ibu bapa untuk persembahan Krismas tahunan mereka. Walau bagaimanapun, kanak-kanak perempuan

Guru tidak sabar mereka, yang namanya tidak disebutkan, menarik kedua-dua kanak-kanak perempuan dengan rambut dan membawa mereka diketepikan, dan selepas itu dia teramat tendangan mereka di belakang mereka sebagai hukuman kerana penyelarasan miskin mereka.

Selepas membiarkan mereka menyertai semula kumpulan menari kanak-kanak, perjuangan pasangan itu dengan pergerakan sekali lagi dan berarti masa kedua, apabila mereka menampar dan mencucuk keras.

Gadis-gadis yang dipercayai telah memberitahu keluarga mereka tentang penderaan, dan mereka menuntut untuk melihat rakaman CCTV dari bilik darjah.

Nampaknya ada sekurang-kurangnya seorang guru lain di dalam bilik darjah pada masa kejadian itu, tetapi dia tidak campur tangan sama ada.

Pendedahan mengejutkan telah membawa ibu bapa menyaman sekolah bagi ganti rugi, dan juga panggilan untuk pemecatan guru.

pendidik yang telah dipecat tidak lama selepas, dan tadika sedang berunding dengan ibu bapa lebih pampasan bagi pengalaman yang traumatik.

Berita asal – http://www.dailymail.co.uk/news/arti…-students.html

Anda Juga Mungkin Meminati

Related posts