You are here

'Baby Bump' Zarema Buat Peminat Sangat Teruja?

Korang ingat lagi tak perkhabaran gembira mengenai isteri kesayangan pemain bola sepak pasukan JDT, Aidil Zafuan yang kini sudahpun disahkan hamil?
Baby Bump Isteri Aidil Zafuan, Zarema Zainal Bikin Peminat Teruja!, info, terkini, hiburan, ikon bola sepak, zarema isteri aidil zafuan, sensasi,
Haa, rasanya dah lama juga berita tersebut kan? Ni kami nak bagi tau ni, adalah seorang hamba Allah ni mengirimkan foto-foto terbaru pasangan bahagia ni.

Kalau korang nak tahu, baby bump Zarema dah kelihatan tau! Bukan kami je yang teruja tengok perut Zarema yang dah mula menampakkan perubahan, pengikut Instagramnya pun turut teruja.

Baby Bump Isteri Aidil Zafuan, Zarema Zainal Bikin Peminat Teruja!, info, terkini, hiburan, ikon bola sepak, zarema isteri aidil zafuan, sensasi,
Haaa, nampak tak baby bump tu? Comel!
Baby Bump Isteri Aidil Zafuan, Zarema Zainal Bikin Peminat Teruja!, info, terkini, hiburan, ikon bola sepak, zarema isteri aidil zafuan, sensasi,
Walaupun kandungan Zarema masih lagi kecil dan kurang jelas, namun peminat pasangan ini tetap seronok melihat baby bumpnya yang comel itu.
Baby Bump Isteri Aidil Zafuan, Zarema Zainal Bikin Peminat Teruja!, info, terkini, hiburan, ikon bola sepak, zarema isteri aidil zafuan, sensasi,
Hmm, kami lihat, sampai ada yang dah tertanya-tanya baby boy atau baby girl sebab nak belikan hadiah buat si comel yang bakal lahir nanti. Wah! Advance betul. Hehe.
Baby Bump Isteri Aidil Zafuan, Zarema Zainal Bikin Peminat Teruja!, info, terkini, hiburan, ikon bola sepak, zarema isteri aidil zafuan, sensasi,
Apapun, tak kisahlah baby bump kecil ke besar, yang penting kandungan dan ibu sama-sama sihat. Betul tak? Apa kata korang tengok sikit foto-foto yng dikirimkan pada kami ni.
Sumber : ohbulan.com
 photo good_zps9ceffaa5.gif

Anda Juga Mungkin Meminati

Related posts

Leave a Comment